Se & lyssna

Video

Här spelar jag på den mäktiga didgeridoon hos Didgeridoo Hut i Darwin, Australien.

Tänk om man hade fått ta med den hem…

Det här var på spelmansstämman i Eskilstuna.

Ljudfiler:

ljudklipp2.mp3 (ca ½ min)

dreamjourney.mp3 (ca 2 minuter)

Det här är en inspelning av en livekonsert i England 2011.

2011_konsert.mp3 (ca 45 minuter)

Den här inspelningen kan ses som ett exempel på min musik för meditation, avslappning, Sacred Sound och didgeridoo-bad. Åhöraren kan sitta på en stol eller ligga på en yogamatta på golvet. Jag rekommenderar att ordna så att man är ostörd under lyssnandet.

Jag börjar med en skapelseberättelse om didgeridoo. Därefter börjar jag spela. Till att börja med är spelet ganska livligt för att hjälpa åhöraren att fokusera på lyssnandet. Därefter spelar jag gradvis allt mer stillsamt för att skapa en avslappnande atmosfär. Slutligen blir spelet livligt igen för att markera en avslutning.

De instrument som används i den här inspelningen är följande:

  • Didgeridoo – Livligt spel
  • Skallra och röst
  • Didgeridoo – Rytmiskt
  • Regnpinne och lite röst
  • Trumma och lite röst
  • Didgeridoo – Långsamt, flödande
  • Regnpinne och lite röst
  • Trumma
  • Skallra och röst
  • Didgeridoo – Energiskt

Bildgalleri: